Heeft u nog gebruikte spullen thuis in de garage, kelder of op zolder staan waar u vanaf wil? Is de Oranje Vrijmarkt door het slechte weer dit jaar op een tegenvaller uitgedraaid? Of wilt u gewoon de vakantiekas spekken?  Doe dan mee aan de kofferbakverkoop op zondag 26 juni bij de Sint Annamolen aan de Keenterstraat en verkoop de spulletjes die misschien toch nog wat euro’s voor u in het laatje brengen. 

 

De kofferbakverkoop tegenover de molen van Keent duurt van 9 tot 15 uur. Voor wie misschien op zoek is naar nog goed gebruikt speelgoed, naar apparatuur, huisraad, boeken, CD’s of andere spulletjes is de kofferbakverkoop een uitstekende en gezellige gelegenheid om eens lekker ouderwets te komen snuffelen en misschien wel uw slag te slaan. Ook Buurtvereniging Molenhoek haakt in op de molenmarathon en de kofferbakverkoop met de organisatie van een buurtkleedjesmarkt tegenover de molen voor leden van de buurtvereniging en buurtbewoners. Aanmelden voor de buurtmarkt gaat via de buurtvereniging De Molenhoek. Inschrijven voor de kofferbakverkoop is nog mogelijk via de speciale website:  www.molenmarathon.wordpress.com/kofferbakverkoop. 

Vrijwillige molenaars van Molenstichting Weerterland draaien in het weekeinde van 25/26 juni 2016 een etmaal lang op de Sint Annamolen aan de Keenterstraat in Weert. De 24 uurs molenmarathon kreeg de naam: Drejje van Drej wis Drej.  Met deze draaimarathon willen de vrijwillige molenaars geld inzamelen voor de Stichting OntspanWater. Deze stichting streeft naar de exploitatie in Weert van een 34 graden zwemvoorziening ten behoeve van mensen die aan verschillende spierziekten lijden.