Een voorstelling van de theatershow Evergreens and Stories wordt op vrijdag 6 november aanstaande in De Geulhemermolen opgevoerd. De opbrengst van deze show komt geheel ten goede aan de Ronald McDonald Kindervallei in Valkenburg en Stichting Het Vergeten Kind.

 

Wat is Evergreens and Stories?

Evergreens and Stories is een avondvullende theatervoorstelling in het genre muziektheater. Guus Feron en Jo Warnier nemen de bezoekers mee op een muzikale tijdreis door 60 jaar (muziek)geschiedenis die in 1940 begint en rond de eeuwwisseling eindigt. Gedurende de voorstelling wordt een groot aantal “evergreens” ten gehore gebracht, afgewisseld met (wereld)nieuws en muzikale wetenswaardigheden (met authentieke beelden) uit de periode dat het lied voor het eerst uitgebracht werd.

Waarom Ronald McDonald Kindervallei?

Met de voorstelling Evergreens and Stories in de Geulhemermolen willen de initiatiefnemers immateriële en materiële steun aan goede doelen verlenen. Ronald McDonald Kindervallei is zo’n goed doel. Daarnaast zal een deel van de opbrengst geschonken worden aan Stichting Het Vergeten Kind, een landelijke organisatie dit zich inzet voor kinderen van 0 tot 18 jaar die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten en gevlucht zijn en opgroeien in sobere opvangcentra met minimale speelmogelijkheden.

Kaartverkoop à € 15,00

Via internet: kijk op www.evergreensandstories.nl

Contante verkoop: Bij de Geulhemermolen kunt u ook een arrangement (€45,00) reserveren waarin een driegangen diner, drankjes en eersterangs toegangskaarten begrepen zijn. Klik hier voor meer informatie.

Wij hopen u op 6 november in de Geulhemermolen te mogen begroeten.


Met vriendelijke groet,

Jo Warnier | Chroniqueur | Evergreens and Stories | 0553995310